CATERING

Zoek je een originele en smaakvolle invulling voor je bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of evenement? Maak er een onvergetelijk moment van door de eventcatering van De Ballenbar® te boeken. Laat je gasten kiezen uit 7 bitterballen met culinaire twist: vlees, kip, vis, kaas, vegan of vegetarisch. Ambachtelijk bereid en dat proef je.

Aan jou de keus: we bereiden de bitterballen op de achtergrond of je huurt ons team in om de bourgondische snacks niet alleen te bereiden maar ook – vlot en vriendelijk – uit te serveren. Wil je een echte eyecatcher toevoegen, dan komen wij je feest of event opluisteren met ‘t Ballenbarretje (vanaf 100 personen). Hier zullen je gasten nog lang over napraten!

Eventcatering:
maatwerk voor jouw bedrijfsfeest, opening of jubileum

Je kunt het cateren van je event volledig aan ons overlaten of we geven er samen invulling aan. Naast de culinaire bitterballen van De Ballenbar® kun je ook kiezen voor all-in service, bijvoorbeeld met extra personeel voor de bediening en met andere smaakvolle snacks. Jouw feest of event is maatwerk, daarom maken we ook graag een offerte op maat voor je.

Catering in Amsterdam, heel Nederland, België en een deel van Duitsland

De catering van De Ballenbar® boek je voor events in heel Nederland, België en de westkant van Duitsland. Ook in Amsterdam zijn wij de cateraar voor jouw bedrijfsfeest of vrijmiborrel. Laat ons weten wat bij jouw organisatie, evenement of bruiloft past, het team van De Ballenbar® denkt met je mee en neemt heel veel taken voor je uit handen. Bijzondere wensen? Je kunt het zo gek niet bedenken of wij organiseren het voor je.

Bruiloft catering:
op locatie of bij je thuis

Ga je binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Organiseer je je bruiloft zelf of heb je een weddingplanner in de hand genomen? Samen geven we aan jouw feest een relaxte en unieke twist met onze bourgondische bitterballen en optie voor all-in catering. Extra bijzonder sfeertje bouwen? Catering vanuit een foodtruck (vanaf 250 personen) en aankleding die tot in de puntjes verzorgd is: we overtreffen graag je verwachtingen!

Cateringservice voor evenementenbureaus

Als evenementenbureau of organisator wil je de catering van een event of feest met vertrouwen uit handen kunnen geven. We hebben aan een half woord genoeg, snappen direct wat je met jouw event wil bereiken en komen met vernieuwende ideeën. Ons team denkt met je mee en verzorgt de catering tot in detail. In overleg is er heel veel mogelijk: de bitterballen van De Ballenbar® bijv. vanuit een foodtruck (vanaf 250 personen) geserveerd of eventueel uitgebreid met andere Hollandse kwaliteitssnacks, zoals ambachtelijke kaas en worst.

't Ballenbarretje

Gastvrij in catering

Persoonlijk en gastvrij: zo pakken wij jouw eventcatering op. De Ballenbar® is flexibel in aanbod en uitvoering: we komen bij je bedrijf, op een externe feestlocatie of eventueel bij je thuis voor de catering. Onze vriendelijke bediening sluit perfect aan bij de sfeer die jij voor ogen hebt en creëert samen met jou een blijvende herinnering voor je gasten.

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag om een grandioos event neer te zetten. Je zult snel merken: bij De Ballenbar® is de gast koning!

Voor eventcatering werken wij ook met veel plezier samen met Hakuna Matata.