FOODTRUCK HUREN

Met een foodtruck creëer je een originele en relaxte festivalvibe op jouw party. Zoek niet verder voor jouw personeelsfeest, event, jubileum, bruiloft of opening. Vanuit de truck serveert het team 7 varianten bitterballen van De Ballenbar®: vlees, vis, kip, kaas, vegan of vegetarisch, gecombineerd met 3 verrukkelijke sauzen. Via onze cateringservice kun je het aanbod nog verder uitbreiden: zo hebben je gasten altijd iets te kiezen voor een smaakvolle bite bij de feestelijke borrel.  

Foodtruck huren

FOODTRUCK INHUREN

Maak van jouw event, personeelsfeest of jubileum iets bijzonders met de foodtruck (vanaf +/- 150 personen). Bij De Ballenbar® huur je een gave wagen in combinatie met bourgondische bitterballen die we presenteren op mooie schalen met ambachtelijke sauzen. Wil je meer, zoals een uitgebreid drankenpakket, andere typisch Hollandse snacks en een gave aankleding van je party? Vertel ons jouw wensen, wij regelen het graag voor je!

op locatie

De foodtruck op jouw bedrijfsterrein, een externe locatie of zelfs bij je thuis: in overleg is er heel veel mogelijk! (vanaf +/- 150 personen). Afhankelijk van je wensen, het doel en het thema vinden wij de foodtruck die hierbij aansluit. Je gasten zullen opkijken van dit staaltje originaliteit. De presentatie kunnen we ook (deels) thematisch bij je event laten aansluiten: bijvoorbeeld met stoere krijtborden en in de details (schalen, servetten, prikkers). Je boekt een foodtruck altijd in combinatie met de bourgondische bitterballen van De Ballenbar®.

evenementenbureaus

Welk event jouw evenementenbureau ook organiseert, wij zijn je professionele partner in het creëren van aangename en unieke verrassingen. Samen zorgen we ervoor dat je gasten nog lang napraten over het event van je opdrachtgever. De foodtruck met bitterballen van De Ballenbar® is beschikbaar voor party’s in Nederland, België en het westen van Duitsland (vanaf +/- 150 personen). Wil je een logo toevoegen, denk je aan een bepaald thema of heb je andere creatieve ideeën? Bij ons is gast koning!

stoer en een tikkie chique

De foodtrucks die je via De Ballenbar® inhuurt, zijn een echte eyecatcher op ieder feest of event. Elke truck is volledig gerestaureerd, brandschoon en heeft een stoere en ietwat chique uitstraling.

Foodtruck inhuren