FOODHALLEN

De Ballenbar® vind je op 2 bijzondere locaties in het westen van Nederland: De Foodhallen Amsterdam en Foodhall Scheveningen. Dé hotspots voor foodies, borrelaars, toeristen en levensgenieters. Geniet van de levendige vibe en het ruime aanbod in drinks en bites uit diverse windstreken. Hier waan je je even in een internationale sfeer.

Ben je in de buurt, ga je een dagje uit of zoek je een toplocatie voor een borrel met je collega’s of vrienden? Kom dan vooral gezellig langs. Je herkent De Ballenbar® aan de oranje klomp. Bestel jouw favoriete bitterballen of een proeverij met oer-Hollandse ingrediënten. Heerlijke dipsaus erbij en genieten maar.

Foodhallen Amsterdam
Foodhallen Amsterdam

DE Foodhallen Amsterdam

The place to be voor bourgondiërs, dagjesmensen, toeristen en locals in hartje Amsterdam! De Ballenbar® is gevestigd in de karakteristieke tramremise – gebouwd in 1901 – in Amsterdam West. Na een grondige renovatie is dit rijksmonument omgetoverd tot een bruisend centrum: De Hallen Amsterdam. Deze unieke locatie met indoor food market, een bibliotheek, boetiekhotel, winkels en een ambachtelijke markt is op zichzelf al een bezoekje waard. Daarnaast is in het pand ook de Filmhallen gevestigd met onder meer een historische art-deco zaal. Zo maak je van je bezoek een compleet uitje.

De Foodhallen Amsterdam herbergt meer dan twintig verschillende keukens, variërend van bekroonde, sterrenwaardige concepten tot internationale streetfoods. De look en feel is geïnspireerd op indoor foodmarkets in internationale steden waar je de keus hebt uit verschillende gerechten en drankjes. In korte tijd is De Foodhallen Amsterdam uitgegroeid tot een ware culinaire hotspot. Nuttig jouw favoriete bitterballen of proeverij op een mooie plek aan de bar of eet ze in de lente en zomer op het buitenterras. Cin cin!

Foodhallen Amsterdam
Foodhallen Amsterdam
Foodhall Scheveningen
Foodhall Scheveningen

Foodhall SCHEVENINGEN

In het compleet vernieuwd gedeelte aan de boulevard van Scheveningen wandel je zo Foodhall Scheveningen binnen. Na uitwaaien op het strand of een bezoekje aan Den Haag kom je hier op adem met culinair streetfood en drinks. Het interieur is kleurrijk met een oosters tintje: haal je hart op aan de sfeer van een levendig en werelds marktplein.

Bestel de bitterballen van De Ballenbar® via de handige app en geniet ervan aan de bar of in 1 van de comfortabele zithoeken met een drankje. Voor grotere groepen met collega’s of vrienden zijn er ruime tafels. Lekker Hollands weer? Neem de bitterballen mee naar het buitenterras met geweldig uitzicht op de Noordzee of eet ze op je eigen strandbedje met je voeten in het zand. Enjoy!

Foodhall Scheveningen
Foodhall Scheveningen
Foodhallen