FOODHALLEN

De Ballenbar® vind je in De Foodhallen Amsterdam. Dé hotspot voor foodies, borrelaars, toeristen en levensgenieters. Geniet van de levendige vibe en het ruime aanbod in drinks en bites uit diverse windstreken. Hier waan je je even in een internationale sfeer.

Ben je in de buurt, ga je een dagje uit of zoek je een toplocatie voor een borrel met je collega’s of vrienden? Kom dan vooral gezellig langs. Je herkent De Ballenbar® aan de oranje klomp. Bestel jouw favoriete bitterballen of een proeverij met oer-Hollandse ingrediënten. Heerlijke dipsaus erbij en genieten maar.

Foodhallen Amsterdam
Foodhallen Amsterdam

DE Foodhallen Amsterdam

The place to be voor bourgondiërs, dagjesmensen, toeristen en locals in hartje Amsterdam! De Ballenbar® is gevestigd in de karakteristieke tramremise – gebouwd in 1901 – in Amsterdam West. Na een grondige renovatie is dit rijksmonument omgetoverd tot een bruisend centrum: De Hallen Amsterdam. Deze unieke locatie met indoor food market, een bibliotheek, boetiekhotel, winkels en een ambachtelijke markt is op zichzelf al een bezoekje waard. Daarnaast is in het pand ook de Filmhallen gevestigd met onder meer een historische art-deco zaal. Zo maak je van je bezoek een compleet uitje.

De Foodhallen Amsterdam herbergt meer dan twintig verschillende keukens, variërend van bekroonde, sterrenwaardige concepten tot internationale streetfoods. De look en feel is geïnspireerd op indoor foodmarkets in internationale steden waar je de keus hebt uit verschillende gerechten en drankjes. In korte tijd is De Foodhallen Amsterdam uitgegroeid tot een ware culinaire hotspot. Nuttig jouw favoriete bitterballen of proeverij op een mooie plek aan de bar of eet ze in de lente en zomer op het buitenterras. Cin cin!

Foodhallen Amsterdam
Foodhallen Amsterdam
Bitterballen-Foodhallen Amsterdam